Livestreaming af forelæsninger til gymnasieskolerne

Aarhus Universitet tilbyder to typer forelæsninger:

1. Forelæsninger, der kan opleves via livestreaming direkte til dit gymnasium i undervisningstiden. Forelæsningerne er specielt tilrettelagt for gymnasieniveauet.

2. Offentlige foredrag i Naturvidenskab, der livestreames eftermiddage/aftener til biografer, biblioteker, folkeuniversiteter, kulturhuse, gymnasier, skoler m.v.

Nogle af de livestreamede gymnasieforelæsninger er efterfølgende tilgængelige for gymnasielærere og deres klasser. Du kan finde tilgængelige optagelser nederst på denne side og tilgå dem med password.

Tilmeld dig AU's nyhedsbrev til gymnasieskolen og få direkte besked om kommende livestreaminger.

Tidligere forelæsninger med tilgængeligt videomateriale

Hvorfor er der krig i Ukraine?

Lektor Christian Axboe Nielsen
Afholdt d. 3. maj 2022

Det franske præsidentvalg
Lektor Sébastien Doubinsky og
studerende Jakob Frederik Thomsen
Afholdt d. 30. marts 2022

Verden i 3D

Professor Henrik Birkedal
Afholdt d. 24. marts 2022

Har du ideer eller ønsker til forelæsninger?

Aarhus Universitet planlægger flere livestreamede forelæsninger for gymnasieskolen inden for forskellige fagretninger.

Forelæsninger skal være så konkret anvendelige i gymnasieundervisningen som muligt, og vi modtager derfor meget gerne ønsker til emner og forelæsere fra gymnasierne.

Kontakt vores gymnasiekoordinator:

Birgitte Højland