Livestreaming af forelæsninger til gymnasieskolerne

Aarhus Universitet tilbyder to typer forelæsninger:

1. Forelæsninger, der kan opleves via livestreaming direkte til dit gymnasium i undervisningstiden. Forelæsningerne er specielt tilrettelagt for gymnasieniveauet.

2. Offentlige foredrag i Naturvidenskab, der livestreames eftermiddage/aftener til biografer, biblioteker, folkeuniversiteter, kulturhuse, gymnasier, skoler m.v.

Nogle af de livestreamede gymnasieforelæsninger er efterfølgende tilgængelige for gymnasielærere og deres klasser. Du kan finde tilgængelige optagelser nederst på denne side og tilgå dem med password.

Tilmeld dig AU's nyhedsbrev til gymnasieskolen og få direkte besked om kommende livestreaminger.

Kommende forelæsninger med livestreaming

Kommunalvalget 2021
Onsdag d. 27. oktober 2021
Læs mere og tilmeld dig her

Tidligere forelæsninger med tilgængeligt videomateriale

Når vores celler gør os gamle

Professor Tinna V. Stevnsner
Afholdt: d. 22. april 2021

Folk, fodbold og forbundsrepublik – et strejftog gennem tysk samfund, kultur og historie
Lektor Martin Nielsen
Afholdt d. 25. marts 2021

Hvad er en vaccine? - og kan COVID-19-vaccinerne redde verden fra pandemien?

Professorer Lars Østergaard og Martin Tolstrup
Afholdt d. 18. marts 2021

Har du ideer eller ønsker til forelæsninger?

Aarhus Universitet planlægger flere livestreamede forelæsninger for gymnasieskolen inden for forskellige fagretninger.

Forelæsninger skal være så konkret anvendelige i gymnasieundervisningen som muligt, og vi modtager derfor meget gerne ønsker til emner og forelæsere fra gymnasierne.

Kontakt vores gymnasiekoordinator:

Birgitte Højland