Nu kan du tilmelde dig Ordblinde og it-konferencen 2023, som byder på ny viden om anvendelse af læse- og skriveteknologi til børn, unge eller voksne i skole og uddannelse. Se programmet og læs mere om konferencen på RSCs hjemmeside
Vi har afholdt vores temadag i Emdrup for andre professionelle, der arbejder med SPS indenfor ungdomsuddannelserne. Fra RSC var fire medarbejdere oplægsholdere: Louise Margrethe Pedersen, Martin Pors Knudsen, Rune Kjær Kappel og Lasse Peters.
Dagen forløb godt og vi har allerede fået en del henvendelser fra deltagere, der ønsker mere viden og/eller oplæg fra RSC om studiestøtte.
Vi præsenterede blandt andet studielivsmodellen og hvordan den kan bruges til at rammesætte studiestøtte. Vi oplevede at mange af faglige spørgsmål vi er interesserede i, også er relevante for andre.
Merveille er uddannet fra Aarhus Universitet og arbejder som erhvervsjurist. Hun fandt først på universitetet ud af, at hun har dysleksi. I denne artikel kan du kan du læse mere om, hvad det har betydet for Merveille at få kendskab til dysleksi og få støtte ved RSC under sin uddannelse.
Merveille kæmpede i flere år: Kendte ikke til usynlig handicap
Som studerende med en funktionsnedsættelse kan man opleve forskellige vanskeligheder i mødet med studielivet. På RSC danner studielivsmodellen udgangspunkt for det studiestøttende arbejde. Du kan læse mere om Studielivsmodelle her
Hvis det er første gang, du ønsker at søge om SPS som studerende på AU, skal du starte med at booke en samtale med en SPS-vejleder.
Tlf.: 8716 2720 (mandag og tirsdag 9-12, torsdag 13-16).
Mail: sps@au.dk
Hvis du allerede er i et forløb hos Rådgivnings- og Støttecentret, kan du kontakte os på
Tlf: 8716 2730 (man, tirs, tors og fredag 9-13.30, ons 9-12).
Mail: rsc@au.dk